Roses

Benvinguts a Roses, una badia amb 3000 anys d’història. Roses és una vila d’essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera.

Està situada en un entorn natural únic: al nord de la Costa Brava, a menys de 30 km de la frontera francesa, a 65 km de Girona i a 160 km de Barcelona. Porta d'entrada del Parc Natural del Cap de Creus, els seus orígens es remunten al segle VIII aC, amb l’arribada dels rodis i la fundació de la ciutat grega de Rodes.

Aquests fets històrics han esdevingut les senyes d’identitat d’una vila moderna, culturalment activa i generosa, fruït de la convivència amb altres pobles i civilitzacions, de les quals ens sentim molt orgullosos i satisfets.

Us convidem a navegar per una vila plena d’encants i de noves sensacions per descobrir - tal com van fer fa més de 3000 anys els primers pobladors -, on gaudir de la natura, de la cultura, del dolce far niente i de les tradicions és un privilegi a l’abast de tothom. Si aconseguim que Roses us sedueixi per les postes de sol que s’hi contemplen, pel tarannà afable i hospitalari de la gent, pel llegat històric, per l'oferta turística, esportiva i gastronòmica, per la professionalitat en els serveis que ofereix i per les infinites possibilitats de lleure i oci, haurem assolit el nostre objectiu.

Sigueu benvinguts!

Text extret de la web visitroses.cat